Van de industriële bedrijvigheid van toen naar de stadse levendigheid van nu.

Locatie Oosterhamrikkade

De Oosterhamrikkade is een straat vol met bezigheid! Waar er vroeger al een hoop bedrijvigheid was om de industrie van Groningen op gang te houden, vindt de bedrijvigheid nu plaats op het gebied van ontwikkeling. De Oosterhamrikkade staat namelijk volop in de ontwikkeling om uit te bloeien tot één van de mooiste straten van Groningen!

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het wonen in deze buurt. Je geniet van het bruisende stadsleven, terwijl je woont in je eigen unieke woning. Ook het gevoel van stedelijke authenticiteit is gewaarborgd: de Oosterparkbuurt is vergeven van karakteristieke woningen in Amsterdamse Schoolarchitectuur.

 

Rustig, met stadse voorzieningen om de hoek

De locatie ligt tussen de Korrewegwijk en de Oosterparkwijk in de gezellige Oosterparkbuurt. De wijk heeft tal van voorzieningen dichtbij en heeft veel verscheidenheid aan inwoners. Er vinden leuke activiteiten plaats voor jong en oud. Ook heeft de wijk twee grote groene parken voor een picknick of een wandeling. 

 

Terwijl de Superlofts hun entree maken in Groningen, is de Oosterhamrikkade ook in andere opzichten volop in ontwikkeling. Het Oosterhamrikkanaal en de weg langs het water krijgen de komende jaren een make-over. De groene, ruime opzet die zo kenmerkend is voor de Oosterparkwijk krijgt een nieuwe impuls. Je hebt er alles wat je nodig kan hebben onder handbereik.

Voorzieningen

Bereikbaarheid

Het Centraal Staion is 10 minuten fietsen. Met de auto ben je in 5 minuten op de ringweg van Groningen waarvan vele andere uitvalswegen snel te bereiken zijn. 

Eten & drinken

Er zijn tal van mogelijkheden in de buurt om buiten de deur te eten of te borrelen. In 10 minuten loop je naar DOT; de creatieve ontmoetingsplek van Groningen, voor koffie, lunch, borrel en diner. Ook het gezellige Ebbingekwartier is goed te bereiken. Wil je in Oosterpark blijven en echt lokaal eten? Dan is het stadsrestaurant het Oude Politiebureau is een aanrader! 

Winkels

Je pakt je fiets en staat 5 minuten later al op de Grote Markt van Groningen met tal van winkels en gezelligheid.

Voor de dagelijkse boodschappen loop je zo’n 200 meter van de entree van het gebouw naar de nabijgelegen supermarkt.