Amsterdam | Buiksloterham

Op loopafstand van het populaire NDSM-terrein en dichtbij het veer naar Centraal Station wordt gebouwd aan 19 Superlofts. Het ontwerp van elk Superloft is hoogstpersoonlijk door de toekomstige bewoner uitgedacht. Binnen modules van 5,5 meter hoog en 5 meter breed ontstaan uiteenlopende woningtypen. De industriële architectuur past perfect in dit stoere stukje van Amsterdam Noord.

Naast hun individuele lofts delen de bewoners straks ook een aantal collectieve ruimten, zoals een dakterras. De kopers kunnen niet wachten tot ze in hun woning kunnen trekken, op deze in korte tijd zeer gewild geworden plek.

 

Delft | Coendersbuurt

In Superlofts Delft Coendersbuurt woon je aan de Nieuwe Gracht op loopafstand van de historische binnenstad en station Delft. Het project ligt in de nieuwe Coendersbuurt,  een rustige Delftse stadsbuurt, in sfeer vergelijkbaar met het naastgelegen Westerkwartier. Als je wilt heb je je eigen parkeerplaats(en) in de buurt en hoef je dus nooit te zoeken naar een plek.

De superdeluxe en energiezuinige cascowoningen van Superlofts Delft hebben extra hoogte en breedte. Hierbij heb je veel daglicht en uitzicht én alle ruimte om zelf te bepalen waar je vloeren, vide(s), binnenwanden, trappen, badkamer en keuken wilt plaatsen. Je kunt kiezen voor één grote open ruimte, maar ook tot maar liefst 3 bouwlagen gaan. Hierdoor is er voor elke lifestyle een eigen casco-afbouw-woning mogelijk. Dankzij het slimme bouwsysteem zijn ook in de toekomst veranderingen eenvoudig door te voeren.

Utrecht | Blok Y

Je unieke, zelfontworpen loft op fietsafstand van de Utrechtse binnenstad én dichtbij het buitengebied en de A27. Dat is Blok Y Superlofts, in de nieuwe wijk Veemarkt. Aan de ene kant kijk je prachtig uit over de Veemarkt en aan de andere kant over de volkstuinen. Via de hoofdingang in het blok bereik je ook de collectieve tuin en de achterzijde.

Superlofts Utrecht is een concept van op maat gemaakte lofts in een vast framework, binnen een zelf geïnitieerde bouwgroep. Elke bewoner ontwerpt zijn of haar eigen loft en kan deze in de toekomst ook aanpassen. De flinke afmetingen bieden daarvoor ook alle ruimte: de lofts zijn 6 tot 9 meter hoog, 15 meter diep en 4,5 tot 9 meter breed.